Trainingen & workshops

Ben jij benieuwd hoe het spel in organisaties gespeeld wordt? Wil jij leren hoe je daar strategisch mee om gaat? Hoe je ervoor zorgt dat jij gezien wordt als potential, of gevraagd wordt voor die interessante opdracht of andere positie? Wil je meer plezier in je werk en meer zelfvertrouwen. Of vraag je je af hoe je jezelf beter profileert of steviger onderhandelt?

Onze Masterclass, workshops en trainingen zijn altijd interactief, leerzaam en een feest van herkenning. We bieden een unieke combinatie van grote expertise en veel persoonlijke ervaring. Naast theorie en vooral veel praktische tips, is er zeker ruimte voor humor.

Wij zijn geregistreerd bij het CrKBO en mogen vrij van BTW factureren.

Referenties

Achmea werkt al meerdere jaren op een heel professionele en plezierige manier samen met In Touch om het aantal vrouwen op invloedrijke posities te vergroten en te werken aan een inclusieve cultuur. Elisa geeft binnen Achmea workshops aan ons senior management m/v.  Zij sluit heel goed aan bij deze doelgroep en stelt zich flexibel op. Op basis van nieuwe inzichten en de evaluaties past zij het programma aan waardoor het aan kracht wint. De kennis en kunde van Elisa op het gebied van genderdiversiteit en hoe de werking van onze hersenen leidt tot genderbias wordt hoog gewaardeerd.

Berlinda DijkmaLead Diversiteit & Inclusie, Achmea

Het college waarbij ingegaan werd op de archetypische goden en godinnen heb ik als zeer waardevol ervaren. Vooral ook door de humor, herkenbaarheid en directe toepasbaarheid is het mij de hele week bij gebleven.

Deelnemer collegereeks ‘Excelleren in vrouwelijk leiderschap’, Nyenrode Business Universiteit i.s.m. Management Impact. Score van 9,1 voor het college Stratego voor vrouwen.

De workshop is heel praktisch en toepasbaar. Het tekenen van het krachtenveld waarin ik werk was echt een eye-opener en ik ga zeker aan de slag met het bewust inzetten van de machtsniveaus!

Deelnemer 2-daagse trainingGemeente Deventer

Wat wij verder doen