Onze boeken

De partners van In Touch zijn de auteurs van de bestseller ‘Stratego® voor vrouwen’, ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’,
‘Vrouwen bluffen niet’ en ‘De zijkant van de macht’.

Stratego for women

Learn the unwritten rules of the game in organizations

Strategisch onderhandelen voor vrouwen

Meisjes die zwijgen zullen nooit iets krijgen

Referenties

Stratego voor vrouwen is een zeer toegankelijk boek, met de nodige diepgang, maar ook praktisch en vooral herkenbaar! Voor mij kwam het op het juiste moment: de overname van ons bedrijf vereist enige stratego. Je weet het allemaal wel, maar door jullie boek te lezen werd ik er weer even bewust van dat het een (mannen)spel is, dat je mee moet spelen.

Serieus met een knipoog. Zo laat de teneur van dit boekje zich vatten. Aan de hand van alledaagse cases beschrijven de auteurs kort en krachtig hoe ongeschreven regels op de werkvloer kunnen leiden tot irritatie en verwarring tussen mannen en vrouwen. Van het voeren van sollicitatiegesprekken tot het binnenhalen van grote klanten. De verschillende handelwijzen worden haarfijn, en soms wat uitvergroot, neergezet.

OPZIJ  nomineerde De Zijkant van de Macht voor de Literatuurprijs 2019. “De Zijkant van de macht is een urgent boek, in het licht van de huidige (inter) nationale politieke ontwikkelen. Met een scherpe pen weet Wouters een blinde vlek bloot te leggen en is zo hopelijk een bron van inspiratie voor vrouwen om de politiek in te gaan – op welk niveau ook.”

Dit boek is een gebruiksaanwijzing over hoe je je stap voor stap kan voorbereiden op een onderhandeling. En ze verwoorden ook de don’ts, waar je in andere boeken meestal enkel de do’s voorgeschoteld krijgt.

Voor mij is het een boek dat ik telkens ter handen neem wanneer ik mij aan het voorbereiden ben op een bespreking, onderhandeling, salesgesprek, … en ik moet zeggen: het werkt!

Wat mij betreft mag in de titel ‘voor vrouwen’ best weggelaten worden en is boek ook voor mannen handig en nuttig. Een aanrader!