Gastspreker & dagvoorzitter

Inspirerende en humorvolle gastspreker of dagvoorzitter

Organiseer je een congres, een netwerkbijeenkomst, debat of themadag en zoek je een inspirerende en humorvolle spreker of dagvoorziter over het thema diversiteit m/v?

De partners van In Touch zijn veel gevraagd (keynote)sprekers en dagvoorzitters zowel in Nederland als internationaal. Wij geven o.a. lezingen of korte workshops over verschillende onderwerpen, gebaseerd op onze boeken ‘Stratego® voor vrouwen’, ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’, ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’, ‘Vrouwen bluffen niet’ en ‘De zijkant van de macht’.

Onze lezingen of korte workshops zijn een feest van herkenning en ontzettend leerzaam. Of het nu een groep vrouwen is, of juist een gemengd publiek, we laten de deelnemers wijzer, vrolijk en vol optimisme en daadkracht achter.

Praktisch en prikkelend

De partners van In Touch bieden een unieke combinatie van grote expertise en veel persoonlijke ervaring. Naast theorie en vooral veel praktische tips, is er zeker ruimte voor humor.

Onderwerpen waar wij graag met veel passie over spreken zijn:

De lezingen worden met gemiddeld een 9 gewaardeerd. Ze zijn prikkelend en worden als zeer inspirerend ervaren.

Ben jij ook op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw event? Neem contact met ons op!

Daarom In Touch

  • Inzicht in de ongeschreven regels
  • Meer zichtbaarheid en profilering
  • Plezier in het politieke spel
  • Aantoonbare impact
  • Direct toepasbaar

Ervaren partners

Elisa de Groot heeft ervaring op het gebied van Human Resource Management en als Senior Consultant begeleidde zij complexe veranderingsprocessen. Inmiddels heeft zij 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van vrouwelijk talent en het adviseren van organisaties op het gebied van genderdiversiteit. Als auteur schreef zij een aantal succesvolle managementboeken, waaronder de everseller ‘Stratego voor vrouwen’’. Elisa wordt veel geboekt als spreker. De colleges en lezingen van Elisa worden hoog beoordeeld en zijn humorvol, gegeven vanuit kracht en doen recht aan feminiene én masculiene kwaliteiten.

Mira Vasic promoveerde als bouwkundig ingenieur in Milaan. Zij werkte als gedreven lector aan de universiteit en was senior adviseur en onderzoeker bij onder andere TNO. Verder was zij corporate recruiter voor international graduates. Mira spreekt 6 talen en heeft de afgelopen 10 jaar gestudeerd en gewerkt in Nederland, Italië, Spanje en Griekenland. Mira heeft een passie voor leiderschapsontwikkeling en het versterken van hoog opgeleide vrouwen, met name in een internationale context.

Monic Bührs heeft een technische achtergrond en ontwikkelde zich verder op het commerciële en economische vlak. Ze werkte als Financieel Manager en Adviseur op het gebied van Business Development. Vanuit In Touch is zij al jaren zeer succesvol in het coachen en trainen van ambitieuze vrouwen. Daarnaast is zij auteur van een aantal managementboeken, waaronder de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’. Monic is een veel gevraagde energieke en inspirerende keynote speaker. Kenmerkend aan Monic is haar humor, pragmatische benadering en nuchterheid.

Referenties

Monic Bührs en Elisa de Groot gaven voor het eerst in 2011 invulling aan ons Oracle Women Leaderschip event. Zij deelden met ons op interactieve wijze de ongeschreven regels van het spel uit de door hen geschreven bestseller “Stratego voor vrouwen” . De vrouwelijke deelnemers maakten tevens voor henzelf een persoonlijke krachtenveldanalyse. Deze workshop hebben zij ook gegeven voor onze vestiging in België. Later namen Monic en Elisa 70 mannelijke en vrouwelijke deelnemers mee in een workshop ‘Macht; de kunst van beïnvloeden’. De deelnemers kregen inzicht in de verschillende niveaus van macht en discussieerden over het belang hiervan voor onze organisatie.

Jannie MinnemaSr. Director Business Operations & Demand Generation Europe South, Oracle

Elisa de Groot led a workshop on leadership style preferences for our Amex female employee network, which she based on findings from her well-known management book ‘Stratego voor vrouwen’ and the associated masterclass. I found Elisa to be highly impactful in making leaders of today and tomorrow (men and women) aware of their preferred leadership style as well as their perceptions preventing them from realizing their full potential. Elisa is analytical and strategic in mindset, as well as someone who can make a direct connection with people from all walks of life, and a great facilitator in group settings. I highly recommend Elisa as business partner in helping an organization shape its talent and diversity agenda

Marjolein GerritsenInterim Change Maker

Ik ken Monic van de Masterclass ‘Stratego’, als trainer en coach. Zij is doelgericht en staat voor haar missie: vergroten van de doorgroeimogelijkheden van vrouwen in organisaties. Ze heeft een volle rugzak als het gaat om inzichten in de ongeschreven – vaak masculiene – regels die binnen organisaties gelden. Ze weet te boeien door de vele concrete voorbeelden die zij, met de nodige humor, brengt. Monic praat vrouwen niet naar de mond. Zij zal niet zeggen dat de mannen moeten veranderen. Haar insteek is dat je je als vrouw moet leren verhouden tot de regels in het spel. Door haar directe en nuchtere feedback leerde ik experimenteren hoe je dit als vrouw kan doen, zonder te veranderen in ‘man met jurk an’.

Jorien TilstraInterim Programmamanager Organisatie Ontwikkeling