Coaching

Reflecteren op je werksituatie

Als professional of manager neem je vaak (te) weinig tijd om stil te staan. Voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling is het goed om af en toe te reflecteren op je werksituatie, de beste carrièrestappen, genderissues of de effectiviteit van de manier waarop je zaken gebruikelijk aanpakt. Soms zijn er ook concrete aanleidingen, zoals feedback die je hebt gekregen, een conflict of ontslag die maken dat je de tijd neemt om te reflecteren.

Professionele sparringpartner

Onze coaches zijn professionele sparringpartners die met je meedenken, vanuit verschillende invalshoeken zaken bekijken en een spiegel voorhouden. Je leert naar jezelf te kijken, realistisch te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, en hoe het anders kan.

De gesprekken die we met jou voeren zijn persoonlijk, soms confronterend, maar ook altijd uitnodigend, hartelijk en uitdagend.

Onze coachgesprekken zijn erop gericht om vrouwen vanuit hun kracht te laten werken, inspiratie op te doen en resultaten te bereiken. Wij werken oplossingsgericht met als motto ‘als het werkt, doe er meer van’.

VIP-coachprogramma

Het VIP-coachprogramma bestaat uit 7 bijeenkomsten en is ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen die hun strategisch vermogen willen ontwikkelen, meer impact en meer plezier willen hebben op het werk. Vanuit verschillende invalshoeken werk je intensief aan de ontwikkeling van jouw vermogen om invloed uit te oefenen in de organisatie waar jij werkt.

Wil je meer weten over het VIP-coachprogramma?

Coachgesprekken

In Touch biedt zowel online als offline coaching aan en als jij dat wilt, kunnen we tijdens het coachen ook wandelen in de duinen. Meestal spreken we een pakket van 5 coachgesprekken inclusief een abonnement op de online academy af, maar we bespreken graag met jou wat jouw wensen zijn.

Wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.

Daarom In Touch

  • Inzicht in de ongeschreven regels
  • Meer zichtbaarheid en profilering
  • Plezier in het politieke spel
  • Aantoonbare impact
  • Direct toepasbaar

Ervaren partners

Elisa de Groot heeft ervaring op het gebied van Human Resource Management en als Senior Consultant begeleidde zij complexe veranderingsprocessen. Inmiddels heeft zij 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van vrouwelijk talent en het adviseren van organisaties op het gebied van genderdiversiteit. Als auteur schreef zij een aantal succesvolle managementboeken, waaronder de everseller ‘Stratego voor vrouwen’’. Elisa wordt veel geboekt als spreker. De colleges en lezingen van Elisa worden hoog beoordeeld en zijn humorvol, gegeven vanuit kracht en doen recht aan feminiene én masculiene kwaliteiten.

Mira Vasic promoveerde als bouwkundig ingenieur in Milaan. Zij werkte als gedreven lector aan de universiteit en was senior adviseur en onderzoeker bij onder andere TNO. Verder was zij corporate recruiter voor international graduates. Mira spreekt 6 talen en heeft de afgelopen 10 jaar gestudeerd en gewerkt in Nederland, Italië, Spanje en Griekenland. Mira heeft een passie voor leiderschapsontwikkeling en het versterken van hoog opgeleide vrouwen, met name in een internationale context.

Monic Bührs heeft een technische achtergrond en ontwikkelde zich verder op het commerciële en economische vlak. Ze werkte als Financieel Manager en Adviseur op het gebied van Business Development. Vanuit In Touch is zij al jaren zeer succesvol in het coachen en trainen van ambitieuze vrouwen. Daarnaast is zij auteur van een aantal managementboeken, waaronder de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’. Monic is een veel gevraagde energieke en inspirerende keynote speaker. Kenmerkend aan Monic is haar humor, pragmatische benadering en nuchterheid.

Referenties

Ik heb erg veel aan de coaching van Elisa gehad. Ze geeft tips die je gelijk kunt toepassen op je werk. Ik heb geleerd dat het er toe doet hoe je jouw punt verwoordt. Dat het belangrijk is na te denken over het spel dat gespeeld wordt in de organisatie en het mee te spelen. Ik raad iedereen de coaching van Elisa aan.

Suzanne van GilsWoordvoerder Minister Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Monic is een excellente coach, die mij zowel in het Strategoprogramma van Intouch, als daarbuiten als persoonlijke coachbijzonder goed geadviseerd en gecoached heeft. Monic komtsnel tot de kern van de zaak en helpt om je zelf effectief te ontwikkelen.

Irma VerstraatenVision lead, KPN Mass Market