Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen

Monic Bührs en Elisa de Groot

Het spel op de werkvloer wordt door vrouwen anders gespeeld dan door mannen. En dat leidt regelmatig tot verwarring of irritatie. Want waarom scheppen je vrouwelijke collega’s niet wat meer op? Waarom onderhandelen zij niet voor zichzelf? En waarom profileren zij zich niet wat beter?

 In dit managementboek beschrijven Elisa en Monic de vijftien belangrijkste spelregels in organisaties en hoe mannen en vrouwen daar anders mee omgaan. Helder, to the point en met een knipoog. Niet om de verschillen tussen mannen en vrouwen weg te poetsen, maar om te laten zien hoe je het best met deze ongeschreven regels kunt dealen. Want wie weet hoe de masculiene én feminiene regels in organisaties werken, kan daar bewust op sturen – en daarmee betere resultaten boeken.

Benieuwd naar de winst van het werken met vrouwen? Dat lees je in ‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen.

Lees hier het interview met Monic Bührs.

Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis.

Referenties

Wat een leuk boek het is geworden!  Leest lekker vlot, als een roman, en alles is zooo herkenbaar! Eigenlijk draait mijn maag iedere keer om als ik over de misverstanden /miscommunicatie lees…je wilt zo graag dat de dingen vanzelf goed gaan en dat doen ze zo zelden’.

Carien van der Laan, Van der Laan & Company

‘Het boek leest als een trein en is leerzaam. Vooral het nee zeggen herken ik. Een man ziet dit als een spel en een vrouw denkt nee=nee. Ook op andere fronten in de communicatie tussen man en vrouw. Echt een superboek! Ik ga het geven aan een kennis van me die in een mannenwereld werkt!’

Arina van Damme, Directeur Fit4Lady