In-company workshops & lezingen

Inspirerende en humorvolle training, workshop of lezing

Wil je in je organisatie iets met het thema gender diversiteit en gender bias? Zoek je een inspirerende workshop, een goede spreker of een dagvoorzitter?

De partners van In Touch zijn veel gevraagd (keynote)sprekers, zowel in Nederland als internationaal. Wij geven lezingen of korte workshops over verschillende onderwerpen, gebaseerd op onze boeken ‘Stratego® voor vrouwen’, ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’, ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’, ‘Vrouwen bluffen niet’ en ‘De zijkant van de macht’.

Onze lezingen of korte workshops zijn een feest van herkenning en ontzettend leerzaam. Of het nu een groep vrouwen is, of juist een gemengd publiek, we laten de deelnemers wijzer, vrolijk en vol optimisme en daadkracht achter.

Praktisch en prikkelend

De partners van In Touch bieden een unieke combinatie van grote expertise en veel persoonlijke ervaring. Naast theorie en vooral veel praktische tips, is er zeker ruimte voor humor.

Onderwerpen waar wij graag met veel passie over spreken zijn:

  • Stratego voor vrouwen, de ongeschreven regels van het spel
  • Genderbias m/v, over onze onbewuste aannames
  • Profileren, zakelijke presentatie en media
  • Strategisch onderhandelen voor vrouwen
  • Wisseling van de macht, vijf verschillende manier om invloed uit te oefenen
  • Invloed uitoefen op de spelers in het spel: Archetypische goden en godinnen
  • Ongeschreven regels en de Nederlandse cultuur, voor expats en vrouwen met een andere nationaliteit

De lezingen of workshops worden met gemiddeld een 9 gewaardeerd. Ze zijn prikkelend en worden als zeer inspirerend ervaren.

Ben jij ook op zoek naar een inspirerende workshop of spreker voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Ben jij ook op zoek naar een inspirerende workshop of spreker voor jouw organisatie?

Ervaren partners

Elisa de Groot heeft ervaring op het gebied van Human Resource Management en als Senior Consultant begeleidde zij complexe veranderingsprocessen. Inmiddels heeft zij 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van vrouwelijk talent en het adviseren van organisaties op het gebied van genderdiversiteit. Als auteur schreef zij een aantal succesvolle managementboeken, waaronder de everseller ‘Stratego voor vrouwen’’. Elisa wordt veel geboekt als spreker. De colleges en lezingen van Elisa worden hoog beoordeeld en zijn humorvol, gegeven vanuit kracht en doen recht aan feminiene én masculiene kwaliteiten.

Mira Vasic promoveerde als bouwkundig ingenieur in Milaan. Zij werkte als gedreven lector aan de universiteit en was senior adviseur en onderzoeker bij onder andere TNO. Verder was zij corporate recruiter voor international graduates. Mira spreekt 6 talen en heeft de afgelopen 10 jaar gestudeerd en gewerkt in Nederland, Italië, Spanje en Griekenland. Mira heeft een passie voor leiderschapsontwikkeling en het versterken van hoog opgeleide vrouwen, met name in een internationale context.

Monic Bührs heeft een technische achtergrond en ontwikkelde zich verder op het commerciële en economische vlak. Ze werkte als Financieel Manager en Adviseur op het gebied van Business Development. Vanuit In Touch is zij al jaren zeer succesvol in het coachen en trainen van ambitieuze vrouwen. Daarnaast is zij auteur van een aantal managementboeken, waaronder de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’. Monic is een veel gevraagde energieke en inspirerende keynote speaker. Kenmerkend aan Monic is haar humor, pragmatische benadering en nuchterheid.

Referenties

Monic Bührs en Elisa de Groot gaven voor het eerst in 2011 invulling aan ons Oracle Women Leaderschip event. Zij deelden met ons op interactieve wijze de ongeschreven regels van het spel uit de door hen geschreven bestseller “Stratego voor vrouwen” . De vrouwelijke deelnemers maakten tevens voor henzelf een persoonlijke krachtenveldanalyse. Deze workshop hebben zij ook gegeven voor onze vestiging in België. Later namen Monic en Elisa 70 mannelijke en vrouwelijke deelnemers mee in een workshop ‘Macht; de kunst van beïnvloeden’. De deelnemers kregen inzicht in de verschillende niveaus van macht en discussieerden over het belang hiervan voor onze organisatie.

Jannie MinnemaSr. Director Business Operations & Demand Generation Europe South, Oracle

Julia Wouters heeft tijdens het debat “100 jaar, maar nog niet klaar” op 28 september 2019 in Gouda op een energieke en laagdrempelige manier het debat begeleid. Aan de hand van voorbeelden, beelden en anekdotes liet ze zien en voelen hoe mannen en vrouwen met elkaar omgaan en welke (onbewuste) patronen er zijn. Dit leidde tot een levendige discussie over wat zowel vrouwen als mannen te doen hebben om dit te doorbreken.

Mieke KarsInitiatiefneemster ‘100 jaar, maar nog niet klaar’.